Chifle

de leoflori in Piine, 16 Iun 2009 | 5647 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ingredientele: 210 ml lapte1 lingurita sare60 ml apa55 g unt1 ou400 - 450 gr faina (aluatul nu trebuie sa fie lipicios)1 lingura zahar1 lingurita drojdie uscata (in reteta Mariei 2 lingurite drojdie) + 1 ou pentru uns, mac, susan , chimen
Portii: 13
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle:

Am framantat si dospit cu MP , am format bile de aluat de cca 70 gr. si le-am mai pus in tava la crescut 30 minute. Apoi le-am uns cu ou, am presarat mac, susan, chimen si am copt cca 35 minute la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]