Am sfaramat biscuitii, dupa ce am obtinut un fel de faina de biscuti mai mult sau mai putin omogena, am adaugat untul bucatele, si am amestecat pana s-au format un fel de firimituri de biscuiti. Apoi am mutat maclavaisul asta in forma de tort unsa cu unt, unde l-am intins cu degetele, astfel incat sa acopere uniform fundul.
Intr-un bol mare am amestecat cu mixerul branza si zaharul, vreo 3 minute, apoi am adaugat pe rand cate un ou, apoi vanilia, zeama de lamaie, sarea si la final smantana. Am mai amestecat inca 3 minute cat sa fie really fluffy. Apoi am turnat totul peste blatul de biscuiti, si am bagat cheesecake-ul la cuptor, pentru o ora (give or take), la foc mic (trebuie sa aveti grija pt ca se poate arde foarte usor deasupra.)
Dupa ce am scos-o din cuptor, am lasat-o sa se raceasca, si am pus deasupra fructele, urmate de un pliculet de gelatina dizolvata in sucul lasat de fructe.