Am folosit termenul inspirindu-ma de la Constelatialeu ,nu am facut niciodata cu visine din visinata dar aici neavind mai nimic am gasit citeva visine intr-un borcanel in frigider ,nu prea mult zahar ,oua numai trei un picut de unt ,si m-am apucat de treaba ,sa schimb un picut biscuitii bietului Om ca mi-s-a acrit mie daramite lui .. Din ce am avut a iesit ceva zic eu destul de bun si comestibil ..
Intr-un castron am spart ouale intregi ,am adaugat paharul de zahar si zaharul vaniliat si am frecat bine pina s-a dizolvat zaharul, am adaugat untul (sa fie suficient de moale ) sa se poata omogeniza bine cu ouale si zaharul, am mai frecat pina devine spumant,apoi am adaugat laptele amestecam bine pina se incropeaza ,apoi adaugam bicarbonatul stins cu un picut de zeama de lamie sau otet,si faina .
Amestecam bine si punem compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu hirtie de copt (la mine fara hirtie ). Am lasat un picut din compozitie si am amestecat cu lingura de cacao. Am amestecat visinile cu o lingura de gris fiindca erau prea zemoase, le-am pus peste compozitie in tava apoi cu restul de compozitie cu cacao m-am jucat pe deasupra celei din tava .. Am pus tava in cuptorul in prealabil incins la 180 gr. si am lasat pina devine aurie si maRginile se deslipesc usor de tava .. Si iaca asa am terminat checul si satisfactia a fost pe masura cind la-m vazut pe mosulica cu ce pofta maninca ..
1
In visinele pentru prajitura acasa pun un picut de pesmet sau biscuiti farimitati .