Chec de post

de karla in Mancaruri de post, 14 Apr 2013 | 6992 vizualizari

 

Se face foarte rapid si are un gust intens de cacao .Aceasta reteta am luat-o de pe internet ,dar chiar nu mai stiu de pe ce site, mii de scuze

 

INGREDIENTE

  • 3 cani faina
  • 2 cani zahar
  • 3/4 cana ulei
  • 2 cani apa minerala
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1+1/4 plicuri praf de copt
  • 4 linguri cacao
  • eu am folosit o cana de 250 ml
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de post:

Se amesteca intr-un bol faina + praful de copt.

Intr-un alt bol se amesteca zaharul cu zaharul vanilat si cacaoa ,apoi se adauga uleiul si amestecati bine pana se incorporeaza ,iar peste ,adaugati apa minerala si amestecati .

Se toarna faina cu praful de copt peste amestecul lichid, se omogenizeaza, se toarna in tava  si se da la cuptor (preincalzit) timp de 30-35 de min aproximativ(faceti testul cu scobitoarea) la 200 de grade .

Se poate servi cu dulceata sau pur si simplu puneti zahar praf pe deasupra .

                                        Pofta buna!

TIPS-URI

1

Sa nu deschideti cuptorul in primele 20 de minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]