Chec de post

de Lau in Dulciuri, 25 Mar 2011 | 7924 vizualizari

 

cana are 200 ml

 

INGREDIENTE

  • 3 cani apa
  • 2 cani ulei
  • 2 cani zahar
  • 5 cani faina
  • 1 praf de copt
  • esenta de portocale
  • coaja de portocala
  • 3 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de post:

Amestecam faina cu zaharul si praful de copt. Adaugam apa si uleiul, esenta si coaja de portocala. Impartim compozitia in 2, in una punem cacao, in cealalta colorant galben sau o putem lasa asa.

Ungem o tava si o tapetam cu faina turnam compozitia galbena peste care o turnam pe cea cu cacaoua,dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de post" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu dovleac