Ceafa de porc la tava

de alilianaa in Porc, 9 Mai 2013 | 3629 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1500 g ceafa de porc fara os
  • o legatura de usturoi verde
  • condimente: chimen, maghiran, menta, piper
  • sare dupa gust
  • 20 ml ulei
  • vin rosu 200 ml
  • o legatura de marar verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la tava:

Ceafa se spala, se portioneaza. Se condimenteaza cu condimentele prezentate mai sus, sare, piper, se freaca cu ulei, se pune in tava. Se stropeste cu ulei si se completeaza cu vin. Se pune la cuptor pentru 40-45 minute la foc potrivit. 

Se intoarce la jumatatea timpului de preparare.

Se serveste cu salata verde cu branza de capra, oaie, ou si parmezan. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu carnati ,cartofi si bere la cuptor