Ceafa de porc in sos de smantana cu capere

de Bya Ralu in Porc, 25 Ian 2014 | 12338 vizualizari

 

essential am vrut sa prepar cu sos de mustar dar cum nu mai aveam mustar am schimbat putin sosul care e delicios

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de ceafa de porc
  • 50 ml vin alb
  • 1 ceapa alba
  • 3-4 linguri de smantana
  • 1/2 lingura de faina
  • 1 lingurita de capere
  • 2 catei de usturoi
  • vegeta/piper/busuioc/boia dulce/fulgi de chilli
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc in sos de smantana cu capere:

Bucatiile de ceafa se pun intr-o folie alimentara si se bat cu un ciocan de snitele,pe ambele parti.Se condimenteaza si se pun la prajit in ulei de masline.

Intr-o alta tigaie punem ceapa tocata marunt cu putin busuioc si ulei de masline,adaugam vinul si ceafa de porc,cand incepe sa scada zeama se adauga un pahar de apa si se mai lasa la foc mic sa scada putin.

Carnea se scoate pe o farfurie.

Peste sosul format se adauga smantana si faina,se amesteca pana se omogenizeaza,adaugam caperele si usturoiul tocat marunt.

Se pune si carnea peste sos si se lasa cateva minute la foc mic.

TIPS-URI

1

Se serveste cu garnitura de cartofi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc in sos de smantana cu capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu legume in vasul roman