Ceafa de porc cu legume la cuptor

de Bya Ralu in Porc, 5 Iun 2013 | 8530 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de ceafa de porc
  • legume congelate sau proaspete
  • unt
  • sare/piper/boia dulce/curcuma/busuioc
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura de capere
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc cu legume la cuptor:

Intr-un vas termorezistent se pun legumele congelate, se adauga untul taiat feliute si bucatile de carne condimentate. Legumele se condimenteaza dupa gust

Punem si vinul alb si usturoiul taiat feliute, se acopera cu o folie de aluminiu, se pune la cuptorul preincalzit.

Legumele se scot dupa 30 minute, se pun deoparte si se mai adauga putin inainte sa fie gata cu 5-10 minute.(Daca folositi legume proaspete,nu le mai scoateti,le lasati pana e gata si carnea.)

Se serveste cu mujdei de usturoi si un pahar de vin rosu.Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (33)

Bya Ralu 1

05.06.2013, 21:53

Toamna07 1

06.06.2013, 12:05

Ce gusturi trebuie sa fie acolo...

Bya Ralu 1

06.06.2013, 13:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porc la tava in sos de rosii si usturoi