Ceafa de porc cu ciuperci

de Bya Ralu in Porc, 27 Noi 2012 | 8217 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 g ciuperci in borcan
  • 2-3 bucati de ceapa de porc
  • 1/2 ceapa alba
  • 1 catel de usturoi
  • vin rosu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc cu ciuperci:

Condimentam carnea cu boia dulce, ierburi aromatice, piper alb, vegeta. Adaugam bucatile de carne in tigaie, punem ulei de masline, adaugam si ciuperciile si punem pe foc. Punem ceapa si usturoiul taiate feliute subtiri. Se pune 1 pahar de apa si vinul rosu. Acoperim cu capac, iar cand scade zeama se mai completeaza cu apa, de vreo 2 ori. Se lasa cca 40 minute pe foc, pentru a se inmuia bine carnea.

Se serveste cu sosul format si cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]