Castraveti murati

de Dya Daniela Andrei in Muraturi, 18 Iul 2014 | 13990 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 kg castraveti
  • flori de marar
  • apa rece cat cuprinde
  • cate o lingura cu sare pentru fiecare litru de apa adaugat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti murati:

Asezam castravetii, frumos!, intr-un bidonas curat, adaugand si florile de marar printre acestia. Turnam apa rece, iar pentru fiecare litru de apa adaugat, presaram cate o lingura cu sare. Inchidem bine capacul si ii lasam sa se mureze, atat cat este necesar.

TIPS-URI

1

La doua-trei zile se vantura zeama pentru a se evita formarea de "floare"

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti murati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]