Castane coapte

de Tabita _ in Aperitive / Garnituri, 30 Mar 2014 | 5047 vizualizari

 

Imi plac castanele si imi amintesc de copilarie.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg castane
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castane coapte:

Castanele se pun in apa cu sare si se lasa 1 ora.

Se cresteaza castanele ca sa nu explodeze si sa se desfaca mai usor.

Se pun castanele pe tava.

Trebuie stropite din cand in cand. Se intorc de pe o parte pe alta.

Se coc aprox. 20-30 de minute la 200°C. 

Se acopera cu un prosop ud si se lasa asa cateva minute, apoi se descojesc.

 

TIPS-URI

1

Se pot consuma asa sau se poate face piure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Castane coapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Tabita _ 1

02.04.2014, 20:54

Adriana multumesc!

GeorgiaA 1

05.04.2014, 22:05

vreau si eu

Tabita _ 1

05.04.2014, 23:54

Georgia, le-am facut mai demult.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Castane coapte