Cascaval pane

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 7 Oct 2013 | 4929 vizualizari

 

Cascaval pane mananca si mofturiciul meu,Matei.

 

INGREDIENTE

  • cascaval Delaco
  • 2 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri pesmet
  • 250 ml.ulei de palmier
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Intr-o tigaie punem la incins uleiul.

Ouale se bat intr-un castron.

Cascavalul taiat felii se da prin faina,ou,faina,ou si pesmet.

Se pun feliile de cascaval in uleiul incins.

Se prajesc pe ambele parti.

Cand sunt frumos rumenite se scot pe un servetel absorbant.

Se servesc alaturi de legume proaspete sau garnitura de cartofi.

 

TIPS-URI

1

Uleiul trebuie sa fie bine incins,dar sa nu fumege.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu cascaval si ceapa verde