Cartofi umpluti si ciuperci umplute

de Criss in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2011 | 7790 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -6 ciuperci mari
  • -3 cartofi mari
  • -1 ceapa
  • -200 g branza de burduf sau branza framantata
  • -ulei de masline,
  • sare,
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti si ciuperci umplute:

Cartofii se fierb in coaja, dupa ce s-au racit se curata, se taie in doua, se scobeste miezul.  Piciorusele ciupercilor se scot si in fiecare palarie se pune putina sare. Ceapa se caleste, se adauga piciorusele ciupercilor taiate cubulete, dupa ce acestea s-au calit, se adauga miezul cartofilor si branza framantata. 

Cu acest amestec se umplu cartofii si palariile ciupercilor. Ungem cu ulei de masline un vas termorezistent si punem cartofii si ciupercile. Dam tava la cuptor pentru 25 minute, apoi servim cu ketchup. (Smantana ar fi fost ideala, dar n-am avut si nici chef n-aveam sa mai cobor. )

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti si ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

ieri la 14:04

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]