Cartofi umpluti si ciuperci umplute

de Criss in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2011 | 7221 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -6 ciuperci mari
  • -3 cartofi mari
  • -1 ceapa
  • -200 g branza de burduf sau branza framantata
  • -ulei de masline,
  • sare,
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti si ciuperci umplute:

Cartofii se fierb in coaja, dupa ce s-au racit se curata, se taie in doua, se scobeste miezul.  Piciorusele ciupercilor se scot si in fiecare palarie se pune putina sare. Ceapa se caleste, se adauga piciorusele ciupercilor taiate cubulete, dupa ce acestea s-au calit, se adauga miezul cartofilor si branza framantata. 

Cu acest amestec se umplu cartofii si palariile ciupercilor. Ungem cu ulei de masline un vas termorezistent si punem cartofii si ciupercile. Dam tava la cuptor pentru 25 minute, apoi servim cu ketchup. (Smantana ar fi fost ideala, dar n-am avut si nici chef n-aveam sa mai cobor. )

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti si ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti umpluti cu branza