Aperitiv cu mamaliga

de alldaycooking in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2012 | 4980 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Mamaliga
  • 450 ml apa
  • 50 ml vin alb
  • 230 gr faina malai (grisat)
  • Putina sare
  • Umplutura
  • 2 ciuperci
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 fir de praz
  • 40 gr branza de capra
  • 5-6 rosii cherry
  • Ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu mamaliga:

Pentru mamaliga am pus la fiert apa si vinul impreuna cu putina sare. Cand a inceput sa fiarba am adaugat faina de malai treptat si am amestecat bine pentru a nu se forma cocoloase. Am lasat sa fiarba la foc mic. Cand mamaliga a fost fiarta am rasturnat-o pe o farfurie unsa cu putin ulei de masline.

 Ceapa si ciupercile le-am taiat taiat marunt, prazul l-am taiat rondele. Am prajit legumele in putin ulei de masline.

 Din mamaliga am decupat rondele si patrate.

Am aseazat pe fiecare bucata de mamaliga cate putina branza maruntita

Apoi am pus ciuperci, ceapa si praz calite.

Am adaugat rosiile cherry intrgi sau feliate.

 Am introdus in cuptorul incins la 220 grade Celsius si am lasat sa se coaca 10-12 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu mamaliga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de casă, cu coajă crocantă și miez pufos - Rețeta simplă de post

pe 21.03 la 15:03

Bomboane Bounty - Deliciu rapid din 3 ingrediente

pe 21.03 la 14:02

Mâncare de praz cu orez și măsline - Rețeta gustoasă de post

pe 21.03 la 10:21

Humus clasic - Reteta gustoasa de casa

pe 20.03 la 17:01

Cantuccini cu migdale - Crocanti si deliciosi

pe 20.03 la 16:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu branza, salam si sunca la cuptor