Aperitiv cu mamaliga

de alldaycooking in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2012 | 5181 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Mamaliga
  • 450 ml apa
  • 50 ml vin alb
  • 230 gr faina malai (grisat)
  • Putina sare
  • Umplutura
  • 2 ciuperci
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 fir de praz
  • 40 gr branza de capra
  • 5-6 rosii cherry
  • Ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu mamaliga:

Pentru mamaliga am pus la fiert apa si vinul impreuna cu putina sare. Cand a inceput sa fiarba am adaugat faina de malai treptat si am amestecat bine pentru a nu se forma cocoloase. Am lasat sa fiarba la foc mic. Cand mamaliga a fost fiarta am rasturnat-o pe o farfurie unsa cu putin ulei de masline.

 Ceapa si ciupercile le-am taiat taiat marunt, prazul l-am taiat rondele. Am prajit legumele in putin ulei de masline.

 Din mamaliga am decupat rondele si patrate.

Am aseazat pe fiecare bucata de mamaliga cate putina branza maruntita

Apoi am pus ciuperci, ceapa si praz calite.

Am adaugat rosiile cherry intrgi sau feliate.

 Am introdus in cuptorul incins la 220 grade Celsius si am lasat sa se coaca 10-12 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu mamaliga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu branza de burduf si miez de lapte la cuptor