Cartofi umpluti

de yammy in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2009 | 3224 vizualizari

Cartofi umpluti

 

simplu si de efect

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi de marime mijlocie,
  •  un ardei rosu, 
  • o legatura patrunjel, 
  • o ceapa mica, 
  • 100 g porumb din conserva, 
  • o capatina usturoi, 
  • o lingura de unt, 
  • 100 ml smintina, 
  • 150 g brinza proaspata, 
  • 2 linguri mustar, 
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti:

Cartofii se pun la fiert cam 20 min., ardeiul se opareste si se toaca impreuna cu verdeturile. Ceapa si usturoiul se calesc in ulei incins. Se adauga ardeiul si verdeata. Din smintina, brinza si mustar se face un amestec consistent.

Cartofii se cojesc si se scobesc. Legumele se amesteca cu brinza si se umplu cartofii si se condimenteaza. Se pun 10 min la cuptor la 225 grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi aurii