Este insipratie dupa reteta propusa de epurasa(mariana)sant super buni,cu putin modificari
Se curata cartofii si se taie cubulete, se pun la fiert
Cabanosul si baconul se taie bucatale si se prajesc in putin ulei de masline cu o ceapa tocata fin.Pasta de tomate se amesteca cu smantana iar dupa ce baconul si canbanosul sant prajite se amesteca cu sosul de smantana si pasta de tomate.
Cartofii fierti (jumatate din cantitate )se pun intr-un vas uns cu putin ulei vas de yena se sareaza si se pipereaza, dupa care se toarna jumatate din sos cu bacon apoi din nou cartofii ramasi si diferenta de sos. Se amesteca usor sa nu se zdrobeasca cartofii.
Se pune cascaval ras si rosii cherry, se da tava la cuptor pentru 20 minute la 170 grade,se servesc calzi ,dar si reci.
Este adaptare dupa retata lui Epurasa,multumesc tare mult de reteta sant grozavi chiar daca eu am mai adaugat ingrediente in plus.
Scuze dar poze nu,deoarece erau in calculator si cum calc s-a stricat 2 zile,s-au dus si pozele facute.
Este o poza facuta ulterior,sper sa nu mai am surpize neplacute sa mai patesc la fel ,a fost o pana de curent si se pare ca multe calculatore au fost afectate