Cartofi noi cu cascaval

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 7 Iul 2010 | 12728 vizualizari

 

Se servesc simplii sau ca si garnitura.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi, marunti
  • 100g cascaval ras
  • 50 ml ulei de masline
  • Sare
  •  Piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu cascaval:

Cartofii spalati ii punem la fiert pentru 15’, in apa cu putina sare dupa care ii scotem in strecuratoare.

Cand s-au racit suficient cat sa nu ne ardem la degete, luam fiecare cartofior in parte si-l aplatizam cu o paleta, dupa care-i asezam intr-o tava tapetata cu hartie pergament. Ii stropim cu ulei de masline, ii saram ii piperam si-I dam la cuptor, la foc mare pentru 20’, pana se rumenesc.  Scoatem tava, intoarcem rondelele de cartofi apoi o introducem din nou in cuptor pentru cateva minute, cartofii trebue sa fie rumeniti pe ambele parti.

Luam un platou in care asezam cartofii si asa fierbinti ii presaram cu cascaval ras.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasucele cu cascaval si chimen