- 3 cartofi maricei
 
    - 3 oua
 
    - 100g cascaval
 
    - 200g kaizer
 
    - 1 lingura de iaurt grecesc cu 10% grasime
 
    - sare, piper
 
						
					
					
					
					
					
					
			 
						 
						
					 
					
						
							Portii: 2
																												Timp de preparare: sub 60 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati cu kaizer:
						
    - Feliem kaizerul si il rumenim putin in ulei.
 
    - Cartofii ii curatam, ii taiem in felii de aprox. 5 mm grosime si ii rumenim in acelasi ulei in care am prajit kaizer-ul.
 
    - Intr-un bol se bat cele 3 oua cu iaurtul, sare si piper, iar la final adaugam si 3/4 din cascaval.
 
    - Ungem o tava cu putin ulei si incepem sa adaugam ingredientele: un rand de kaizer, altul de cartofi, adaugam 1/4 din cascaval, apoi iar kaizer, cartofii ramasi, si la final turnam amestecul din bol peste cartofi.
 
    - Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade, pt. aproximativ 35 de minute.
 
 
                        
						                        Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati cu kaizer" nu uita sa-i faci un review.