Cartofi frantuzesti "Neatza cu Razvan si Dani"

de Bucataras in Reteta de vedeta, 14 Oct 2009 | 30216 vizualizari

 

Vladut, bucatarasul de la "Neatza cu Razvan si Dani", a preparat o reteta delicioasa de cartofi frantuzesti la cuptor

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi medii
  • 3-4 cuburi de brinza topita
  • 200 gr smintina
  • 100 gr parmezan
  • 100 gr cascaval
  • 200 gr sunca de praga
  • 7-8 rosii cherry
  • sare
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti "Neatza cu Razvan si Dani":

Se fierb cartofii in coaja intr-o craticioara in care se pun si 3-4 linguri de sare. Cind s-au fiert, se scot, se racesc si se taie felii subtiri.

Se pregateste sosul amestecind smintina cu brinza topita, parmezanul ras, cascavalul ras si mararul.

Se aseaza cartofii in tava, se toarna sosul, se orneaza cu fisii de sunca si cu rosii cherry si se dau la cuptor circa 20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti "Neatza cu Razvan si Dani"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti