Cartofi frantuzesti

de Lau in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2013 | 15203 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 6 oua
  • 300 g telemea de vaca
  • unt
  • sare
  • 1 ceapa
  • UNS
  • 100 g telemea
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Cartofii ii curatam de coaja,ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare,

Cand au fiert ii scurgem de apa,oprim 4-5 cartofi si restul ii pisam ca pentru pireu,lasam sa se raceasca,

Fierbem 3 oua in apa cu sare.

Intr-un vas batem 3 oua cu sare,adaugam branza data prin razatoare,ceapa tocata si cartofi pisati(eu i-am dat prin razatoare)

Intr-o tava unsa cu unt adaugam rondele de cartofi(din cei care i-am oprit)adaugam 1/2 din compozitia de amestecul de ou si cartofi,adaugam cele 3 oua(curatate de coaja)taiate in 2,deasupra amestecul ramas.

Am batut oul cu furculita adaugam branza rasa si amestecam

Turnam amestecul deasupra la pireu si dam la cuptorul incalzit pana se rumeste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Lau 1

04.07.2013, 22:11

gaby 300 pentru pireu si 100 g pentru deasupra

iry-gabriela 1

04.07.2013, 22:53

ce fain arata

Lau 1

05.07.2013, 09:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti