Cartofi frantuzesti

de Alexandra Elena in Mancaruri de legume, 19 Feb 2013 | 30066 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 6 oua fierte
  • 200 g kaizer/sunca
  • 300 g smantana
  • cascaval
  • branza de burduf
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

 Spalam cartofii si ii fierbem pe jumatate. II curatam si ii taiem felii subtiri. Ungem un vas termorezistent cu unt, punem un strat de cartofi,ii condimentam cu sare, piper, rozmarin... unul de oua si sunca, smantana, apoi cascaval si branza. Procedam tot asa pana la epuizarea ingredientelor, ultimul strat trebuie sa fie de cartofi.

Bagam cartofii in cuptorul preincalzit, la 180 de  grade, pana cand se rumenesc, aproximativ 20 de minute,

Inainte sa-i scoatem se poate adauga cascaval ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti