Cartofi cu sos alioli din maioneza Inedit

de Bucataras in Mancaruri de post, 19 Mar 2013 | 12047 vizualizari

 

O reteta de post foarte gustoasa, preparata cu maioneza Inedit

 

INGREDIENTE

  •  maioneza Inedit de post
  • 5-6 catei de usturoi
  • 5-6 cartofi
  • sare
  • boia
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu sos alioli din maioneza Inedit:

 Spalam cartofii si-i punem la fiert cu tot cu coaja, intregi.

Cit timp fierb cartofii, curatam usturoiul si-l zdrobim intr-un mojar.

Amestecam usturoiul zdrobit cu maioneza Inedit.

Cind cartofii sint aproape fierti ii scoatem si-i lasam putin la racit.

Intre timp punem intr-un bol sare, amestec de boia iute si dulce si putin ulei de masline, dupa care omogenizam.

Ungem o tava cu ulei, apoi taiem rondele cartofii si-i punem in ea.

Cu ajutorul unei pensule ungem cartofii cu uleiul asezonat.

Dam la cuptorul incins la 180 de grade citeva minute pina se rumenesc.

Scoatem pe o farfurie cartofii din tava si punem peste ei sosul alioli.

Presaram peste ei putin patrunjel taiat marunt si ardei capia rosu!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu sos alioli din maioneza Inedit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gnocchi perfecti (de post)