Cartofi cu feta, usturoi, smantana si parmezan la cuptor

de RuxyRux in Mancaruri de legume, 13 Noi 2010 | 25136 vizualizari

 

Un gust...desavarsit!

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi mari
  • 5 catei usturoi
  • 300 gr feta
  • 300 smantana
  • sare dupa gust
  • 150 gr parmezan ras
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu feta, usturoi, smantana si parmezan la cuptor:

Se curata, spala si se taie cartofii pe latime in  felii subtiri aproximativ egale. Se fierb si apoi se scot cu grija sa nu se zdrobeasca.

Se unge o tava de yena( sau de care avem) cu unt. Se aseaza cartofii, se pune deasupra usturoiul zdrobit, branza feta, apoi smantana si la sfarsit parmezanul ras.

Se da tava la cuptor la 200 grade pentru o jumatate de ora.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu feta, usturoi, smantana si parmezan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta de cartofi cu branzeturi