Cartofi crocanti cu branza

de madi_marin in Mancaruri de legume, 30 Iul 2011 | 3886 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi mari
  • boia
  • sare
  • piper
  • ulei
  • branza rasa
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi crocanti cu branza:

Cartofii se curata, se spala si se taie in bucati mai mari. Se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt aproape fierti se scurg , apoi se condimenteaza cu sare, piper si boia si se pun la prajit in ulei incins. Se intorc sa se rumeneasca frumos pe toate partile.

Se servesc presarati cu branza rasa si marar tocat.

Sunt buni si ca atare si langa o friptura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi crocanti cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti