Carne de porc in bait

de Mirela Suba in Porc, 18 Sep 2015 | 17245 vizualizari

 

Carnea de porc după cum se știe,este o carne destul de tare, nu asa frageda ca și cea de pui. După rețeta mea, am reușit multor oameni sa le placa și sa îmi ceara modul de preparare. Sper sa va placa și vouă!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc (mușchi, pulpa etc)
  • Sare
  • Piper
  • Boia
  • Ulei
  • O ceapa
  • 5-6 căței de usturoi
  • Cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc in bait:

Carnea se tranșează ca și cea pt șnițele, dar de grosimea unui deget. 

Într-un bol se pun sare, piper, boia, cantitatea lor sa fie de o linguriță, ulei. Se pun bucățile de carne,se amesteca și se pune un rand în bol,apoi ceapa tăiată julien și căței de usturoi în 2 și presărați cimbru ici colo, după gustul dumneavoastră, se mai adaugă sare. Și continuați asa pana a-ți terminat cu carnea.

Se da la frigider pt 24 ore și apoi se poate folosi la prăjit în tigaie sau pe grill.

Pofta mare și spor!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc in bait" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din carne de porc