Carnati in mate de oaie

de Bunica in Mezel de casa, 22 Dec 2012 | 21605 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg.pulpa de porc
  • 1kg carne de oaie
  • 1kg.pulpa de manzat
  • 1 kg. de fleica de porc
  • 2 capatani de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • mate de oaie
  • zeama de oase
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati in mate de oaie:

Matele de oaie se pun in apa sa se desareze.

Cat matele stau in apa se prepara carnea.

Eu am cumparat-o si mi-a tocat-o la macelarie.

Am pus intr-un vas(lighean)carnea de oaie,porc si vita.

Se adauga sarea,cimbru,piperul si o cana ,cam 250 ml.zeama de oase si usturoiul pisat.

Am framantat bine si am lasat circa o jumatate de ora pentru se amesteca aromele condimentelor.

 La masina de tocat carene se monteaza o palnie subtire,speciala pentru matele de oaie.

Se umplu matele,se spala si se lasa la uscat 24 de ore.

Apoi se pun in pungi si se pastreaza in congelator.

TIPS-URI

1

uscarea este bine sa se faca la vant.

2

am luat fleica de porc sa nu pun grasime(untura)

3

cimbrul folosit a fost uscat si macinat de mine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati in mate de oaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

Lau 1

23.12.2012, 19:31

calvet 1

28.03.2013, 16:16

Intestine subtiri de oaie calibrul 18-20 sau 20-22mm pentru carnati proaspeti, intestine de porc calibrul 28-30 sau 30+ pentru carnati de casa, intestine de vita calibrul 32-36 pentru lebar, chisca, caltabos, ambalate in pungi sau caserole la diferite dimensiuni sau in legaturi de 91,5 metri,bumbare,mate crete, vezici uscate porc si altele. Pentru o oferta completa va rugam a ne face o cerere de oferta pe acest mail sau la nr. de telefon : 0744540014 .,0761720669 . Persoana de contact : Iulian [email protected]

reisnaor_2006 1

11.12.2014, 18:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Toba