Carnati haiducesti

de Miha in Mezel de casa, 13 Dec 2009 | 22684 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 200 g slanina afumata tocata
  • 25 g sare
  • piper
  • ardei iute
  • maghiran
  • coriandru
  • intestine de oaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati haiducesti:

Carnea de porc se curata, se spala si se toaca bine cu satarul, apoi se amesteca cu slanina tocata, cu condimentele si se umplu intestinele de oaie.

Se atarna la loc uscat cu curent de aer, sa se usuce.

Dupa ce s-au uscat se afuma 5-7 zile.

Se frig numai pe gratar sau in tepusa pe carbuni.

Sursa: Carte de bucate / autor Nicolae Olexiuc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati haiducesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnati