Carnaciori in aluat de casa

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2010 | 7023 vizualizari

 

un aperitiv iubit de toti cu mic cu mare

 

INGREDIENTE

  • pt.aluat: 
  • faina(faina cat cuprinde aprox 250 g),
  • 80 g unt,
  • 1 galbenus,
  • un praf de sare,
  • 1/2 plic praf de copt,
  • apa calduta ;
  • 1 carnat sau 2 mai mari care se taie felii  sau carnaciori mici de bere.
  • 1 ou pt.uns deasupra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori in aluat de casa:

Se pregateste aluatul amestecand faina cu praful de copt si apoi cu untul topit in mijloc si cu galbenusul si praful de sare.Se adauga putin apa calduta si se framanta aluatul ca cel de paine pana e pufos.Apoi se tine un pic la rece, se intinde o foaie.

Se taie rondele de carnati si se pun pe cate un cerc sau patrat de aluat si apoi se inveleste parte peste parte, se ung cu ou batut deasupra si se dau la cuptor intr-o tava cu hartie de copt la cuptorul incins dinainte.Se lasa sa se rumeneasca .

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori in aluat de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv