Carnaciori de bere in aluat

de Maria68 in Aperitive / Garnituri, 15 Iun 2012 | 3609 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat congelat
  • 16-18 buc. carnaciori de bere
  • 1 lingura de faina
  • 1 lingura lapte
  • un galbenus de ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori de bere in aluat:

Pe masa presarata cu faina se intinde aluatul decongelat in prealabil, la temperatura camerei.  Din aluat taiem fasii de exact dimensiunea carnaciorilor si apoi rulam in aluat . Dupa care asezam fiecare rulou in tava de copt.

Oul se bate cu laptele si apoi cu o pensula de bucatarie, ungem fiecare rulou si dam tava la cuptor pentru 30 de minute, in functie de cuptorul fiecaruia. Cand sunt gata rumenite, se scot din cuptor , se lasa la racit si se servesc alaturi de un pahar de bere.... la rece:)!!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori de bere in aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Maria68 1

16.06.2012, 18:06

Multumesc

Sim0na 1

16.06.2012, 21:42

Buni rau!!!

cocolina 1

18.06.2012, 21:51

foarte buni si cu o bere rece

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

ieri la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

pe 24.09 la 07:11

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]