pt.umplutura:
Sos bechamel:
Pentru inceput pregatim umplutura .Amestecam bine spanacul cu ricotta ,ouale si parmezanul si condimentam cu nucsoara,sare si piper.
Sosul bechamel:Topim untul la foc mic ,adaugam faina si amestecam repede pana cand untul absoarbe toata faina.Adaugam laptele amestecand mereu sa nu faca cocoloase si il lasam sa fiarba pana cand se ingroasa.Condimentam cu sare si nucsoara.
Taiem dreptunghiuri pasta pt.lasagne ,punem in centrul fiecaruia cate 2 linguri de umplutura si rulam.
Ungem o tava termorezistenta cu ulei de masline si intindem 2,3 linguri de sos bechamel,aranjam desupra cannelloni. Acoperim cu restul de sos bechamel ,turnam deasupra sosul ragu,presaram parmezan si mozzarela taiata cubulete si dam la cuptor aproximativ 45 de minute.