Cannelloni cu carne de pui

de Zamfira in Cannelloni, 27 Oct 2012 | 5221 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie cannelloni
  • 300 g carne tocata de pui
  • 1 ceapa mare
  • 1 gogosar sau ardei rosu
  • 1 lingura cimbru uscat
  • ulei de masline
  • sos bechamel ( 70 g unt, 300 ml lapte fierbinte, 1 1/2 lingura faina, sare, piper, un varf de cutit nucsoara)
  • 1 cana sos de rosii (bulion de casa)
  • 1 lingurita de cimbru
  • cascaval Delaco (100 g)
  • sare, piper, nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne de pui:

Sos Bechamel: topim untul, adaugam treptat faina (amestecam tot timpul), focul sa fie foarte mic, dupa ce untul se omogenizeaza cu faina adaugam treptat laptele fierbinte, lasam sa fiarba 2-3 minute, la foc mic. Adaugam sare, piper si un varf de cutit nucsoara. 

Fierbem apa cu sare, punem rulourile cannelloni in apa clocotita si le fierbem 4-5 minute.

 Scoatem cannelloni intr-o strecuratoare apoi incepem umplerea lor.

Umplutura: tocam o ceapa, un ardei rosu sau un gogsar, le tocam marunt, calim totul in putin ulei de masline, adaugam carnea tocata de pui, 1 lingura de cimbru, sare, piper. Lasam totul la calit 10-12 minute.

Umplem cannelloni, turnam 1/2 cantitate sos bechamel, punem cannelloni umplut, apoi sos bechamel, sos de rosii (bulion) in care adaugam o lingurita de cimbru uscat, deasupra cascaval ras Delaco.

 Dam totul la cuptor, foc moderat, 30-40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu pui