Calamar umplut

de rena in Fructe de mare, 9 Dec 2013 | 6214 vizualizari

 

Calamar umplut cu gust si aroma de Grecia.

 

INGREDIENTE

  • 4 sepii mari
  • 2 foi de ceapa verde
  • o ceapa
  • marar
  • sos de rosii
  • un pahar de vin alb
  • sare,piper
  • ulei de masline
  • o cana de orez lipicios
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Calamar umplut:

Curatam bine sepiile interior si exterior si le punem la scurs intr-o strecuratoare.

Taiem marunt capul cu tentaculele si le punem cu ulei intr-o tigaie sa se caleasca putin ,taiem ceapa verde si o punem si pe ea,apoi punem mararul tocat,stingem cu vin.Punem orezul, sare si piper dupa gust.Lasam sa dea un clocot si lasam putin sa se raceasca.

Luam cite un calamar si cu ajutorul unei linguri il umplem unul cite unul si la gura il intepam cu o scobitoare sa nu se verse umplutura.

Intr-o oala, taiem ceapa rondele si o punem pe fundul oalei,punem sepia si apoi turnam sosul de rosii pe deasupra,sare ,piper dupa gust,ulei si 1-2 pahare de apa punem capacul si lasam sa fiarba pina se inmoaie sepia.

Spor si pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Calamar umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

10.12.2013, 01:19

mihaelar63 1

10.12.2013, 03:45

Ce buni !!!

Krystyan Trendy 1

10.12.2013, 09:13

interesanta reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Calamar umplut