Butoiase din castraveti cu branzeturi

de Laly in Aperitive / Garnituri, 1 Sep 2011 | 5746 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 castraveti
  • 200 gr branza proaspata de vaci
  • 100 gr urda sarata
  • 100 gr telemea sarata
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 legatura ceapa verde
  • marar verde pentru decor
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Butoiase din castraveti cu branzeturi:

Se spala castravetii si se sterg cu un prosop absorbant.Se curata cu un cutit castravetii in forma de zebra (adica o fasie da una nu).Se taie segmente de circa 7-8 cm lungime.Cu ajutorul unei lingurite se face o gaura in castravete,astfel incat sa ramana fundul intact.Se amesteca branzeturile pana obtinem o pasta omogena. Tocam si ceapa verde si o adaugam in pasta de branza.Condimentam cu sare daca mai este cazul si piper.Umplem cu acest amestec butoiasele de castraveti.Pentru a obtine un efect decorativ se pot umple castravetii cu un pos de ornat torturi.Se orneaza fiecare butoias cu ardei gras rosu taiat subire si frunze de marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Butoiase din castraveti cu branzeturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din omleta cu sunca, rosii si Philadelphia