Butoiase cu cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2010 | 14679 vizualizari

 

sant grozavi de buni,mai ales la un meci de fotbal.sant perfecti cu o bere

 

INGREDIENTE

  • aluat de foetaj (2 foi pachet)
  • 1 ou
  • cascaval ras(sau bucata)300g
  • boia dulce de ardei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Butoiase cu cascaval:

Se lasa putin aluatul sa se dezghete putin apoi se unge cu oul batut bine dupa care se pune cascalalul ras si se ruleaza strans apoi se unge din nou cu ou deasupra dupa care se taie aporximativ la 2 cm si se pun in tava se mai ung cu putin ou si se pune si deasupra cascaval ras si putina boia de ardei rosu pt culoare

Se dau la cuptor pt 15-20 minute la 160 grade

Sant grozav de bune,sotu a zis ca data viitoare sa fac portie tripla

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Butoiase cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (53)

FlaviaD 1

21.08.2013, 16:21

Hmmm ce bunatati

nadina73 1

21.08.2013, 17:55

jolygina 1

21.08.2013, 18:42

ce frumoase sunt

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui cu ficat