Aperitiv langosi cu branza sarata

de Lau in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2017 | 3280 vizualizari

 

M-am inspirat de la Rocsi

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 400 g faina
  • 200 ml lapte
  • 2 linguri pline smantana 20 g drojdie
  • 3 linguri ulei 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • Umplutura
  • 150 g branza de oi
  • 100 g cascaval
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv langosi cu branza sarata:

Intr-un bol, adaugam faina, facem o adancitura si in mijloc, adaugam drojdia, zaharul, 1 lingura faina si putin lapte cald, amestecam bine, dupa care lasam la dospit 15 min.

Dupa cele 15 minute, adaugam smantana, sarea si treptat laptele caldut, framantam un aluat omogen pe care, la final, il vom framanta cu uleiul.

Acoperim cu un prosop si lasam la dospit cca 1 ora, pana isi dubleaza volumul.

Umplutura

Branza de oi o sfaramam bine, adaugam cascavalul ras si amestecam bine. Pe masa unsa cu ulei, intindem aluatul in foaie dreptunghiulara, taiem patrate, iar in mijloc, adaugam cate o lingura de umplutura. Impaturim si le intindem din nou cu sucitorul (doar daca dorim).

Le prajim in ulei incins.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv langosi cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]