Bulgari cu legume

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2013 | 41607 vizualizari

COMENTARII (42)

iry-gabriela 1

09.05.2013, 23:05

merge la favorite

loredanaaa 1

10.05.2013, 01:19

Patricia Iordache 1

10.05.2013, 08:50

RuxyRux, scuze ca raspund cu intarziere... amestecul contine: boabe de porumb, boabe de mazare, bucati de ardei gras rosu, bucati de morcov si fasole verde (pe care eu am scos-o). Nu contine boabe de fasole rosie
Fetelor...ma bucur ca va place

Rocsi 1

10.05.2013, 11:24

Cred ca ies asa buni

Patricia Iordache 1

10.05.2013, 13:59

Da, sunt foarte buni mai ales cu sos de iaurt si usturoi

COSTEO 1

10.05.2013, 14:54

Ce bine arata! vreau si eu gata cu ea la favorite draga Patricia! @};

Patricia Iordache 1

10.05.2013, 15:04

Mariucaaa 1

10.05.2013, 15:41

buna.as vrea si eu sa incerc reteta ta deoarece arata foarte bine.cata apa mai precis se pune peste amesticul mexican si cat se lasa la fiert?dar faina?

RuxyRux 1

10.05.2013, 16:33

Le-am facut acum sunt excelente... Eu nu am pus decat o jumatate de cana de apa peste amestecul de legume si am lasat sa scada apa aproape de tot... Apoi am pus totul la blender.... Am pus faina atat cat sa le lege compozitia arata cam ca o smantana foarte groasa.... In ultimele 3 bucati am adaugat si branza... Ce sa zic super reteta! Berea le umfla frumos si se prajesc imediat fara sa se arda... Multumesc frumos Patricia!

RuxyRux 1

10.05.2013, 16:35

Nu am scos fasolica verde le da un gust grozav!

RuxyRux 1

10.05.2013, 16:36

Eu am cumparat amestec mexican de la Casa Taraneasca altceva nu am gasit! Dar e perfect!

Lau 1

10.05.2013, 17:22

interesant

Mariucaaa 1

10.05.2013, 19:04

Multumesc RuxyRux.voi incerca

Micutza Luana 1

10.05.2013, 21:01

Patricia Iordache 1

11.05.2013, 07:30

Mariucaa, ma bucur ca pana ti-am raspuns eu, te-a ajutat RuxyRux cu detalii...
RuxyRux, cat ma bucur ca le-ai facut - ba chiar intr-o varianata putin diferita de-a mea - si sunt fericita ca ti-au placut! Buna ideea ta, cu blender-ul

mihaelar63 1

11.05.2013, 09:55

Ce interesanta reteta , trebuie,, prestata''

babi5 1

04.10.2013, 08:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartine cu somon afumat II