Bulgari cu legume

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2013 | 42661 vizualizari

 

Reteta o am de multa vreme, nu mai stiu de unde si de la cine insa daca veti prepara acesti "bulgari", o sa ma pomeniti ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 punga amestec mexican (750 gr) Inglo;
  • 4 oua;
  • 250 ml bere;
  • faina;
  • 1 ceapa mica;
  • 2-3 catei de usturoi;
  • sare;
  • piper;
  • patrunjel;
  • ulei (pentru prajire)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgari cu legume:

Ceapa taiata fin si usturoiul se calesc in putin ulei, se adauga amestecul mexican si putina apa si se fierbe.

Ouale se amesteca bine cu berea, condimentele, se adauga faina astfel incat sa obtinem o consistenta fluida.

Adaugam amestecul mexican si patrunjelul tocat marunt.

Amestecul rezultat il portionam cu o lingura. Prajim in ulei incins pana se rumenesc frumos.

TIPS-URI

1

Le-am servit cu sos de iaurt si usturoi, dar sunt la fel de gustoase servite cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgari cu legume" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (42)

Patricia Iordache 1

11.05.2013, 07:30

Mariucaa, ma bucur ca pana ti-am raspuns eu, te-a ajutat RuxyRux cu detalii...
RuxyRux, cat ma bucur ca le-ai facut - ba chiar intr-o varianata putin diferita de-a mea - si sunt fericita ca ti-au placut! Buna ideea ta, cu blender-ul

mihaelar63 1

11.05.2013, 09:55

Ce interesanta reteta , trebuie,, prestata''

babi5 1

04.10.2013, 08:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele cu verdeata si cascaval