Bulgari cu legume

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2013 | 42217 vizualizari

 

Reteta o am de multa vreme, nu mai stiu de unde si de la cine insa daca veti prepara acesti "bulgari", o sa ma pomeniti ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 punga amestec mexican (750 gr) Inglo;
  • 4 oua;
  • 250 ml bere;
  • faina;
  • 1 ceapa mica;
  • 2-3 catei de usturoi;
  • sare;
  • piper;
  • patrunjel;
  • ulei (pentru prajire)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgari cu legume:

Ceapa taiata fin si usturoiul se calesc in putin ulei, se adauga amestecul mexican si putina apa si se fierbe.

Ouale se amesteca bine cu berea, condimentele, se adauga faina astfel incat sa obtinem o consistenta fluida.

Adaugam amestecul mexican si patrunjelul tocat marunt.

Amestecul rezultat il portionam cu o lingura. Prajim in ulei incins pana se rumenesc frumos.

TIPS-URI

1

Le-am servit cu sos de iaurt si usturoi, dar sunt la fel de gustoase servite cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgari cu legume" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (42)

Patricia Iordache 1

11.05.2013, 07:30

Mariucaa, ma bucur ca pana ti-am raspuns eu, te-a ajutat RuxyRux cu detalii...
RuxyRux, cat ma bucur ca le-ai facut - ba chiar intr-o varianata putin diferita de-a mea - si sunt fericita ca ti-au placut! Buna ideea ta, cu blender-ul

mihaelar63 1

11.05.2013, 09:55

Ce interesanta reteta , trebuie,, prestata''

babi5 1

04.10.2013, 08:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de legume