Bulgarasi din cartofi cu branza

de Miha in Aperitive / Garnituri, 26 Oct 2009 | 10766 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 50 g telemea
  • 50 g cascaval
  • 50 g unt
  • 1 ou
  • 1 lingura patrunjel uscat
  • sare si piper
  • 2 linguri susan
  • 50 g pesmet
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgarasi din cartofi cu branza:

Cartofii ii fierbem in coaja in apa cu sare.

Dupa ce-au fiert ii curatam si ii pasam. Adaugam untul, telemeaua si cascavalul rase, oul si patrunjelul. Potrivim gustul de sare si piper.

Intr-un vas separat amestecam susanul cu pesmetul, in care vom tavali bulgarsii din cartifi, formati cu mainile umede.

Ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor, la foc mediu, pana se rumenesc putin deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi din cartofi cu branza" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cartofi Hasselback