Bulete de cașcaval

de elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2013 | 7950 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ouă,
  • 250 g cașcaval,
  • 250 g făină,
  • 250 ml lapte,
  • 1 lingură praf de copt,
  • 1/2 linguriță sare,
  • piper proaspăt măcinat,
  • ulei pentru prăjit.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de cașcaval:

Batem bine cele 2 ouă cu un tel. Într-un castron cernem făina cu praful de copt și sarea. Adăugăm ouăle bătute și amestecăm ușor. Adăugăm laptele, puțin câte puțin până la omogenizare. Aluatul trebuie să se desprindă de pe lingură. Adăugăm cașcavalul ras pe răzătoarea mare și piper proaspăt măcinat. Se amestecă bine. Punem uleiul la încins într-o tigaie.

Uleiul trebuie să fie de aprox. 5 cm înalțime. Se pune cu lingurița din aluat în uleiul încins și se prăjesc buletele pe ambele părți. Trebuiesc supravegheate cu atenție, pentru că se prăjesc foarte repede. Nu plecăm de lângă ele, altfel le putem arde. Se scot pe un prosop de hârtie și servesc calde

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de cașcaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]