Budinca de paste cu branza

de housy in Dulciuri, 24 Noi 2010 | 29938 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 500 gr paste fainoase (ce doriti: melcisori, spaghete, penne, spirale orice)
  • - 300 gr branza de vaci
  • - 3 oua
  • - o manuta de stafide
  • - 5-6 linguri zahar
  • - 2 pliculete zahar vanilat
  • - un praf de sare
  • - 1 cubulet de margarina/unt
  • - 2 linguri de pesmet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu branza:

Pastele se fierb cu un putina sare, se scot cand sunt gata si se scurg foarte bine

Separat se prepara o crema din branza de vaci, oua, zahar, zahar vanilat, un praf de sare, stafide Intr-un bol mai mare se amesteca usor pastele cu crema de branza, pentru a nu se rupe pastele. Se ung cu margarina/unt doua tavi de cozonac, dupa care se tapeteaza cu pesmet. Compozitia obtinuta se toarna in tavile ce ulterior se dau la cuptorul incins pentru aproximativ 20-30 minute.

Un mic dejun just perfect!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu branza" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor