Un dulce super rapid, super gustos, dar în variantă de post!
800 ml de lapte soia Joya,se pun la fiert, într-un vas special cu fundul dublu sau de fiert lapte. 200 ml de lapte soia se amestecă cu praful de budincă, zahărul tos, zahărul vanilinat, până se omogenizează, apoi se toarnă în laptele fierbinte și se amestecă continuu, până se înglobează, lăsându-se la fiert la foc mic, cca. 10 minute până ce se îngroașă budinca.
Între timp zmeura se pune la fiert cu 4 linguri de zahăr tos, 1 plic de zahăr vanilinat, cca. 1 cană de apă și un plic de gelatină roșie. Se lasă să fiarbă cca. 1 minute după ce a dat în clocot. Apoi se dă deoparte la răcit. Budinca se pune în forme umezite cu puțină apă rece, se toarnă jeleul de zmeură și se presară migdale.
Se dă la rece cca. 1 oră, apoi se servește ca atare sau cu adaos de frișcă vegetală. Spor și poftă bună!