Bucatele de curcan cu mazare si morcovi de primavara

de Brindusa in Curcan, 29 Mai 2010 | 5987 vizualizari

COMENTARII (11)

ana 1

29.05.2010, 15:25

imi place carnea de curcan

Miha 1

29.05.2010, 16:44

Eu vreau un morcov. As mai completa si cu "tanar" dar mi-e sa nu se interpreteze.

ela 1

29.05.2010, 16:45

eu vreau carnea sa fie tot tanara

Brindusa 1

29.05.2010, 16:46

Miha vad ca stii cum e zicala aia cu gaina batrana si morcovul tanar

Brindusa 1

29.05.2010, 16:50

ela, daca te referi la carnea de curcan , e foarte frageda. Se face repede.

Brindusa 1

29.05.2010, 16:51

Ana, si mie imi place, mai mult ca aia de pui.

Miha 1

29.05.2010, 16:54

Brandusa, nu o stiu...Sa risc sa dau o interpretare.

ela 1

29.05.2010, 17:03

Brandusa,carne sa fie

Brindusa 1

29.05.2010, 18:03

Hai Miha ca ti-o zic eu: Gaina batrana face ciorba buna. (pana aici cred ca o stiai ) Cu conditia ca morcovul sa fie tanar. (sper ca nu se supara sefu si ma baneaza)

Roxana 1

29.05.2010, 18:40

fetelor... glumetelor bun curcanu si morcovu

Bunica 1

29.05.2010, 22:14

Morcovul tanar fierbe mai repede Ai facut un aranjament grozav! Morcovul troneaza

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan cu legume in vas roman