Bruschete cu miez de lapte

de Dedicut in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2013 | 3130 vizualizari

 

Bruschetele reprezinta un aperitiv gustos si foarte usor de realizat

 

INGREDIENTE

  • 4 inimioare decupate din felii de paine
  • 1 rosie
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 2 lingurite ulei de masline
  • 2 catei usturoi
  • miez de lapte natur Delaco
  • piper, sare.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu miez de lapte:

Se decupeaza painea in forma de inimioare in 4 bucati care se prajesc intr-o tava bagata in cuptor la temperatura mare pana cand se rumenesc. Se curata si se taie in 2 catei de usturoi. Cand feliile de paine sunt gata se scot din cuptor si se freaca pe o parte cu usturoi iar apoi se ung cu putin ulei de masline. Rosiile se decojesc si se taie cubulete, ardeii se taie cubulete si se amesteca cu rosiile, apoi totul se amesteca cu ulei de masline, piper si sare dupa gust. Miezul de lapte se taie felii si se aseaza peste inimioarele de paine prajita. Umplutura obtinuta de aseaza pe feliile de miez de lapte. Bruschetele se servesc ca aperitiv sau la micul dejun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu rosii si ulei de masline