Briose pizza

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 17 Dec 2009 | 7900 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru aluat:
  • jumate cana apa
  • o cana ulei
  • faina cat cuprinde
  • sare
  • drojdie cat o nuca
  • Umplutura:
  • 1 carnat vegetal
  • un ardei
  • o ceapa
  • oregano
  • sare
  • cascaval
  • pasta de ardei sau rosi
  • ciuperci
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose pizza:

am facut un aluat din ingrediente si am lasat la crescut!

se toaca ceapa,ardeiul si se calesc in ulei si apa,sare si oregano,ciupercile se curata si se taie feliute apoi se calesc.

crenvusti se taie rondele,cascavalul se razuie

ungem tavile pentru briose(mufis)cu ulei sau tapetam cu hartie,le imbracam cu aluat,ungem cu pasta de rosi sau ardei,adaugam din compozitia de ardei si ceapa,adaugam crenvusti,ciupercile si dam la cupor,cand sunt aproape gata adaugam si cascavalul si le mai lasam in cuptor pana ce cascavalul s-a topit!

se servesc reci sau calde!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Bucataras Dragos 1

18.12.2009, 21:59

imi place ideea ta care da pizzei pe langa gustul ei bun si o forma mai apetisanta . am adaugat la favorite iar data viitoare cand fac pizza am sa o fac stil briosa! multumesc de idee

Michelle 1

18.12.2009, 22:27

cu placere,Dragos,Luminita!

luminita20_2006 1

20.12.2009, 12:05

super ideea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta-melc cu sunca si mozarella