Briose cu ciocolata si portocala

de Rahela Velicu in Prajituri, 6 Mar 2016 | 2782 vizualizari

 

Un desert delicios si care se face foarte simplu. Reteta o gasiti si pe site-ul meu http://noiinbucatarie.ro/briose-cu-ciocolata-si-portocala/

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 5 linguri de ulei
  • 50 ml apa calduta
  • 5 linguri cu varf de zahar
  • 5 linguri cu varf de faina
  • 1 plic de praf de copt
  • coaja rasa de la o portocala
  • 2 linguri crema de ciocolata + 2 cuburi de ciocolata
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata si portocala:

Se amesteca oul cu uleiul, apa si zaharul si se amesteca. Adaugam treptat faina si praful de copt. Omogenizam bine si adaugam si coaja de portocala. Tapetam tava pentru briose cu hartii pe care le vom umple 3/4 cu compozitie. Punem ciocolata in mijlocul fiecare briose, cam de marimea unei masline si apoi mai punem foarte putina compozitie peste crema de ciocolata sa o acopere. Dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 30 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea dupa care le scoatem pe un platou. Cand sunt gata, se adauga ciocolata razuita prin razatoarea mare si coaja de portocala. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se poate folosi si coaja de lamaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata si portocala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rahela Velicu 1

06.03.2016, 15:10

mirela0911 1

06.03.2016, 17:45

Tare bune si aromate!

Rocsi 1

07.03.2016, 18:51

Delicioase!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura vanilata cu mere, prune uscate si nuca