Briose cu ciocolata

de Bayram in Prajituri, 13 Oct 2011 | 10691 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -3 oua
  • -100gr margarina
  • -100gr zahar
  • -200gr faina
  • -50gr ciocolata
  • -1 esenta vanilie
  • -10gr praf de copt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata:

Se freaca margarina cu zaharul pana se topeste zaharul, se adauga oule se amesteca bine, apoi se incorporeaza faina, praful de copt si esenta si se amesteca pana cand aluatul capata consistenta unei smantani care curge. 

Punem hartiute in forma de briose, luam cu lingura din aluat si umplem hartiutele.

Deasupra punem ciocolata. Dam la cuptor la foc iute cca 10-15 min.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Bayram 1

13.10.2011, 17:47

ms!

MIUTA 1

13.10.2011, 21:55

Foarte bune

raluka93 1

29.04.2012, 14:33

acum incercai si eu sa le fac dar cand am pus oule mi sau taiat de ce?imi puteti raspunde da acum

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Potcoave