Branzoici

de reisnaor_2006 in Dulciuri, 24 Oct 2014 | 10739 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de faina
  • 1 cub de drojdie
  • 2 galbenusuri
  • 2 lg de zahar
  • 250 ml lapte cald
  • 2 lg de ulei
  • 1 praf de sare
  • Ptr. umplutura:
  • 300 gr branza de vaci
  • 2 lg de zahar pudra
  • 2 lg de gris
  • o esenta de rom
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branzoici:

Intr-un castron punem 2 lg de faina, praful de sare, zaharul, drojdia si laptele cald. Le amestecam si le lasam putin deoparte. Restul de faina o punem intr-un castron, adaugam in mijloc galbenusurile, uleiul si le amestecam cu faina. Turnam si laptele si incepem sa framantam. Trebuie sa rezulte un aluat nelipicios si pufos. Il lasam 30 minute la crescut.

Umplutura o pregatim amestecand toate ingredientele. Incalzim cuptorul si pregatim o tava tapetata cu hartie de copt. Intindem aluatul pe masa de lucru tapetata cu faina si taiem patrate in mijlocul caruia adaugam o lingura de compozitie. Strangem colturile si le rasucim. Asezam in tava fiecare bucata cu colturile in jos. Ungem cu un ou batut fiecare branzoaica. Introducem la cuptor pana se rumenesc. Cand sunt gata pudram cu zahar pudra.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branzoici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert branzoaice