Branza cu mucegai, mere ionatan si dulceata de sfecla rosie

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2012 | 5729 vizualizari

 

Un aperitiv "simandicos", dar totusi simplu si savuros ;) Bunica multumesc inca o data ptr dulceata savuroasa:-*

 

INGREDIENTE

Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza cu mucegai, mere ionatan si dulceata de sfecla rosie:

Branza se taie cubulete, marul se spala, se taie in sferturi si se intre bucatile de branza. Totul se acopera "artistic" cu dulceata de sfecla rosie ( vezi reteta aici: http://www.bucataras.ro/retete/dulceata-de-sfecla-rosie-37169.html ).

Se serveste ca atare sau cu paine neagra cu seminte. Va asigur ca e o nebunie de aperitiv, gustul dulce-sarat este demential ;)

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza cu mucegai, mere ionatan si dulceata de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]