Bors de vara

de MotanLaOale in Ciorbe, 24 Sep 2019 | 4079 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 telina mica
  • 2 cepe
  • 200 g fasole verde
  • 200 g mazare
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 4 rosii
  • 3 cartofi
  • 50 ml ulei
  • 1 litru bors
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura marar
  • piper
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de vara:

Se curata si se toaca ceapa, morcovul, albitura.

Se pun intr-o oala si se calesc 2-3 minute in ulei.

Se toarna apa, se adauga ardeiul curatat si tocat, sare, piper si se fierbe 15-20 minute.

Dovlecelul si cartofii se cutata si se taie cuburi.

Se adauga fasolea verde, mazarea, dovlecelul si cartofii si se mai fierbe totul 15-20 minute.

Cand sunt fierte toate legumele, se adauga rosiile si borsul si se mai fierbe 10 minute.

Se potriveste de gust cu sare si piper, se adauga mararul si leusteanul tocate si se mai da un clocot.

Se serveste cu smantana sau fara dar neaparat cu ceapa rosie.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de vara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]