Bors de pasare

de iry-gabriela in Ciorbe, 8 Feb 2012 | 5212 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui mititel,
  • o ceapa,
  • un morcov,
  • un ardei gras verde,
  • marar ,
  • patrunjel si leustean uscat,
  • 2 linguri bulion,
  • un plic bors magic,
  • un cuib mic de fidea,
  • sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de pasare:

Puiul se taie bucati, se spala si se pune la fiert cu apa si un praf de sare. Cand a inceput sa fiarba carnea se spumeaza si se adauga ceapa, morcovul si ardeiul verde, care au fost curatate, spalate si taiate cubulete.   

Dupa ce au fiert legumele impreuna cu carnea am adaugat bulionul, marar si patrunjel uscat. Dupa 10 minute am adaugat leusteanul uscat, fideaua si plicul de bors magic, care le-am lasat sa fiarba 5 minute.   

Se serveste cu mamaliguta si ardei iute.  

Pofta buna la bors de pasare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pasare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

madi_marin 1

09.02.2012, 19:47

cu mamaliga n-am mancat ciorba pana acum, dar cred ca e bun....

MIUTA 1

10.02.2012, 11:17

Foarte bun,imi place vreau si eu

iry-gabriela 1

10.02.2012, 16:20

madi ,incearca borsul cald si mamaliga rece....super mananci si nu te mai opresti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute festive din carne de curcan - Reteta dietetica

ieri la 13:59

Mâncărică de cartofi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:06

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

Chec pufos cu cacao - Rețeta simplă și economică

pe 31.01 la 16:37

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba la ceaun